Küldd be a legjobb medvehagymás recepted, és nyerj!

Küldd be a legjobb medvehagymás recepted, és nyerj!

A napokban már megjelentek az első medvehagymalevelek Pécsen és Pécs környékén, nem kell sokat várnunk, hogy fokhagymaillatba boruljon a Mecsek. Egy korábbi cikkünkben minden fontos tudnivalót összegyűjtöttünk a medvehagymáról, ezúttal szintet lépünk! Az AbszolútNő receptversenyt hirdet, melynek keretében roppant értékes nyereményeket zsebelhetnek be a legjobb medvehagymás receptek beküldői!

A napokban kibújt első medvehagymalevéllel együtt cikkünk is megjelent, melyben részletesen összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat erről a csodás növényről. Az eredetéről, a szedésével kapcsolatos szabályozásokról, a szervezetünkre gyakorolt hatásáról és a felhasználásáról itt írtunk bővebben. Annyian érdeklődtetek cikkünk iránt, hogy eldöntöttük: szintet lépünk. Idén először meghirdetjük a medvehagyma-receptversenyt.

Március 11-én, hétfőn startol az AbszolútNő hagyományteremtő versenye, melyre egészen március 17-én, vasárnap éjfélig várjuk a beküldött recepteket. A beérkezettek közül a legjobbakat meg is osztjuk az oldalunkon március 18-án, hétfőn. Három kategóriában lehet nevezni, ami azért fontos, mert kategóriánként más-más nyereményt ítélünk oda a legjobb receptek gazdáinak. Nézzük a kategóriákat.

Családi

A „családi kategória” jeligére olyan ételköltemények receptjeit várjuk, melyeket rendre az egész család imád, a gyerekektől a nagymamáig. Akár hosszú generációk óta a családi receptkönyv féltett kincse, akár a gyerekek kedvenc medvehagymás étele, bohókás tálalással – lényeg, hogy küldd be a legtutibb receptet! A három legjobb pályamunka beküldőinek 4 fős belépőjegyet ajándékozunk az Eötvös Cirkusz és a Moszkva cirkusz közös, szórakoztató, pécsi előadásaira.

Bővebb információt itt találsz a nyereményről.

Páros

„Páros kategóriába” szerelmünkkel, barátokkal, de még cimborákkal is nevezhetünk. A nyeremény Lánczos Sándor séf jóvoltából 2 darab 6 250 forint értékű belépőjegy, a sztárszakács szuper pécsi workshopjaira. Egy kis ízelítő: Sándornak az elkövetkezendő hetekben lesz francia bisztró, hamburger és halas tematikájú workshopja is, melyre használhatjuk az ajándékutalványunkat. A nyertes egymaga is felhasználhatja az összeget, ebben az esetben 12 500 forint értékben válthatja be az utalványt a séf tanfolyamain.

Bővebb információt itt találsz a nyereményről.

Barátnős

Hölgyek, figyelem, ez a kategória nektek szól. Barátnős jeligére bármiféle desszert, különleges étel-, italreceptet várunk tőletek, a nyeremény pedig egy 2 fős belépő az év pécsi divateseményére, a Vivat Bacchus-koncerttel, divatperformansszal és koronázással egybekötött Miss Alpok Adria Szépe megyei döntőjére március 23-án, 19 órától.

Bővebb információt itt találsz a nyereményről.

Március 17-ig, vasárnap éjfélig várjuk a recepteket a receptverseny@pecsma.hu címre. Kérjük a beküldőket, hogy a nevüket, valamint a választott kategóriát tüntessék fel a levélben!