Pécsi kedvencek, amiknek talán több követőjük van nálad

Pécsi kedvencek, amiknek talán több követőjük van nálad

Vannak külföldi cicák, kutyák, hüllők, de még malacok is több százezres rajongótáborral. Most őszintén, te hány cuki háziállatot követsz az Instagramon? Itt van néhány pécsi szőrmók, akiknek a képeit érdemes végigböngészned.

Kevés olyan embert ismerünk, aki ne követne legalább egy-két aranyos állatot a legnépszerűbb képmegosztó oldalon. Hiszen egy fárasztó, stresszes nap után nincs is megnyugtatóbb dolog, mint végignézni néhány cuki posztot a kis házi kedvenc profilján. Most olyan pécsi háziállatokat mutatunk be, akiket sokan követnek, méghozzá joggal, mert iszonyatosan jópofák.

Sztella, a magyar vizsla

Sztella kétéves vizslalány, pécsi fiatal párral él jelenleg Floridában. A pár kutyájukkal rengeteget utazik és nemrég még egy kutyust vettek magukhoz, a szintén vizsla Hazelt.

Amiért érdemes követni az eb történetét, az nem csak az állati aranyos tartalom, de a gyönyörű tájak is, amiken gazdáival járnak.

Lara, a francia bulldog

Az 5 éves lány kutyus pécsi gazdájával rendszeresen részt vesz a városban tartott bulldog-találkozókon, sokat pózol Pécs különböző, szimbolikus részein és a képek alapján, természetesen sokszor egy ágyban is alszik a gazdival.

Artúr, a golden retriever

A gyönyörű kutya 2017-ben látta meg a napvilágot és került szerető gazdái gondozásába. Szőrös kedvencüket folyamatosan tréningekre viszik, több vizsgán is túl vannak már együtt.

Minerva, a keverék macska

Habár sokan azt gondolják, a szépséges macska valamilyen méregdrága fajta, az igazság az, hogy egy egyszerű utcai cicaszerelem gyümölcse. Minerva ugyan nagyon csintalan, viszont képes a gazdáit bármikor levenni a lábukról.

Fanta és Szaltó, tacskótesók

A két fiatal tacsi ennivaló képeiről lerí, hogy gazdáik igazi tacskó-őrültek. A profil szerint a kutyusok imádnak nassolni, aludni, összebújni és persze labdázni.

Néha beöltözős bulikról is töltenek ugyan fel fotókat, de az oldal igazi bája a hétköznapi, őszinte és filtermentes pillanatokban rejlik.

Bono, a rövidszőrű német vizsla

Egy pécsi házaspár hűséges jóbarátja a nem éppen könnyen kezelhető, rendkívül energikus eb. Bono imád nagyokat játszani, rohangálni és persze mindent szétszed, ami az útjába kerül.

Mikor végre lepihen, a lehető legkitekeredettebb pózokban képes elaludni, aminek persze a követői nagy örülnek.

Cini, a fekete királynő

A fekete bundájú, selymes házi macska Cini másfél éve él pécsi gazdijával, aki tényleg szinte alattvalóként viseli gondját a kis „királynőjének”. Persze ez macskásoknál már csak így van, de a cicaimádók egyáltalán nem bánják.

Lajos, az újfundlandi-rottweiler keverék 

Lajos egy kalandos életű, cuki keverék kutyus, aki ráadásul a fentebb említett Cini barátja. Habár a kutyus már benne van a korban, még 14 évesen is rendkívül energikus, imád játszani és nagyokat sétálni gazdájával a Pécs környéki erdőben.

Persze az állattartók élete nem csak játék és mese… ÍME egy korábbi cikkünk arról, mekkora kalamajkát tudnak okozni a kis kedvencek.

Ti milyen pécsi háziállatok profiljával találkoztatok már?